<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @ Select-themes

Follow us

Artysta

Klimatyczna Kuchnia

Dr Ryś Kulik - psycholog, przyrodnik - jedzący makrobiotycznie, sezonowo i lokalnie. Pisze o rewolucjach kulinarnych m.in. w Gazeta Wyborcza. Autor książek "Odkrywanie natury" oraz "Ziemia - nasz jedyny dom". Znany ze spotkań Klubu Myśli Ekologicznej. Barbara Ewa Wojtaszek - w 100% roślinna Klimatyczna kuchnia, ex-prezeska zarządu Fundacji Szczęśliwi bez cukru specjalizującej się w zdrowych słodyczach dla dzieci. "Polonistka prosto z pola", która karierę nauczycielki zamieniła na zajmowanie się ogrodem i uprawę kiełków na parapecie ;)

Eventy

info:lab | respect food

czw, 22 Paź 2020 03:14 - czw, 22 Paź 2020 03:14